Tema on 69 ja naine 25. „See pole tõsi, et ta on minuga raha pärast. Oleme abielus ja armastame üksteist.”

Olen 69-aastane ja mu naine Rhona on 25-aastane. Paljud sõbrad ja perekond on mulle selja pööranud, kuid see on tõeline armastuslugu, ütleb Jope Evers ja enamik inimesi arvab, et naine kasutab teda ära ja jääb tema juurde. Lisa raha.

Jope on pärit Hollandist ja oli juba korra abielus ja tal oli kaks last. Nüüd elab ta koos oma noore naisega tema kodulinnas Bacolodis, Filipiinidel, kus nad aktsepteerivad teda hästi, ilma et nad kritiseeriksid neid suure vanusevahe pärast.

– Filipiinidel on lubatud vanusevahed. Ma ei suhtle enam oma pere ja enamiku sõpradega. Kui ma neile oma suhtest rääkisin, keeldusid nad mu naist vastu võtmast lihtsalt sellepärast, et ta oli noor. Ta jätkas, et see oli minu jaoks suur muutus, kuna olin kahe lapsega lahutatud mees, kuid nad otsustasid, et see on minu elu ja tahtsid mind aktsepteerida.

Mõned on süüdistanud Ronat Jope kasutamises oma rohelise kaardi ja raha saamiseks, kuid ta väidab vastupidist.

– Mõned inimesed arvavad, et vanus on vaid number ja süüdistavad selles rohelisi kaarte ja raha, kuid Rona ei kuluta kunagi raha, välja arvatud juhul, et aidata teisi hädasti. ta ei küsinud See on tõeline armastuslugu, mitte katse saada raha või rohelist kaarti. See on tõeline armastus, inimesed ei usu seda, kuid meie vahel on palju armastust ja mõistmist, lisas ta.

– Ta ei taha rohelist kaarti. mis on roheline kaart Aga ma olen Hollandist. Hollandis sellist asja pole. Meid ei huvita, mida inimesed arvavad või ütlevad, see on meie elu ja me oleme koos tõeliselt õnnelikud. See vanusevahe ei ole minu ega Rona jaoks probleem. Ta on stabiilne ja õnnelik, et tal on kogenud partner, kes armastab teda sellisena, nagu ta on, ütles ta.

Nad hakkasid käima siis, kui Jope talle Facebooki sõnumi saatis. Ta ütles, et oli teda varem märganud, kui ta reisis Filipiinidele oma vennale külla.

Nad pidasid mõnda aega kirjavahetust ja siis läks ta temaga isiklikult kohtuma.

– Töötasin ülemaailmses kõnekeskuse organisatsioonis, mistõttu reisisin sageli Filipiinidele. Olen käinud oma naisega seal elaval vennal külas, nii et tunnen seda riiki väga hästi. Nii et me ühendasime Facebooki kaudu ja meil oli ühiseid sõpru, meenutab ta.

– Hakkasime suhtlema 4 aastat tagasi ja kui Rona minu juurde lendas, oli see tema jaoks tohutu kultuurišokk. Holland on väga erinev Filipiinidest. Ma tean Filipiinide inimesi ja kultuuri, kuid ta pole kunagi Euroopas käinud, nii et see oli tore kohtumine, kuid palju asju oli vaja kooskõlastada, lisas ta.

Jope usub, et mõned inimesed on oma suhte peale kadedad ja vaatavad neile sageli otsa, kui nad avalikult koos on.

“Näiteks kui me läheme kaubanduskeskusesse, on ta väga noor ja paljud vaatavad meid, aga ta riietub teistmoodi kui teised filipiinlased,” rääkis Jupe.

– Kõik, mida meile negatiivselt öeldakse, tuleneb tegelikult armukadedusest, aga me rõõmustame. See on parem elu tema jaoks, aga see on ka minu jaoks parem, ütleb Jope.

Ja Rona kommenteeris olukorda, milles nad olid.

– Minu perekond toetab meie suhet väga. Ilmselt on vanusevahed Filipiinidel palju tavalisemad, nii et siinsed inimesed toetavad meid alati, ükskõik mida. Mind ei huvita, mida inimesed meist räägivad, ma armastan teda nii väga. Nagu Daily Mail teatas, ütles Rona, et me oleme head inimesed, et me armastame inimesi ja hoolime neist ning et me lihtsalt tahame seda armastust tagasi.

Lisa kommentaar