Ta loobus oma edukast karjäärist ja rändas Kariibi mere saartele. “Leidsin sealt õnne ja armastuse”

Päeval hängisin Colin Farrelli, Eric Cantona ja isegi Desmond Tutuga. Olin kodus alles siis, kui õhtul magama läksin. Olin vallaline ja mul polnud seltsielu. “Ma elasin selleks, et töötada ja olen täiesti läbi põlenud,” ütleb 51-aastane Kat Biles, 40ndates eluaastates inglanna, kes töötas kommunikatsioonidirektorina. Tema karjäär kasvas, kuid tema eluga rahulolu langes.

Ta ütleb, et ta oli võtmemängija kodutute maailmameistrivõistluste väljatöötamisel. See on iga-aastane turniir, mis motiveerib umbes 250 000 kodutut treenima ja võistlema. Seda turniiri sponsoreerisid paljud kuulsused, nii et mängisime sageli koos. Ta produtseeris ka võistlusdokumentaalfilmi Kicking It, mis linastus Sundance’i filmifestivalil.

– Nädalavahetustel lihtsalt nutsin oma Bathis asuva maja lähedal järvel jalutades. Olin kergelt masenduses ja täiesti kurnatud. Tahtsin seda gaasiga täita, aga paak oli täiesti tühi. Teadsin, et pean lahkuma – meenutas ta.

Ta astus lõpuks selle suure otsustava sammu ja lahkus töölt. Kõik olid šokis.

“Juhatus oli šokeeritud, sest ma töötasin nii palju, kuid ma arvan, et pere sai kergendust,” lisas ta, tunnistades, et veetis järgmised kolm kuud voodis.

– Ma ei teinud midagi, lihtsalt puhkasin ja taastusin. Olen liiga kaua elanud ärevuse ja adrenaliiniga. Ma hakkan lõpuks end veidi paremini tundma. Palkasin treeneri ja käisin mitmel enesearengu kursusel. Sain uuesti ühenduse oma intuitsiooniga. Viimase raha kulutasin puhkusele ja läksin 10 päevaks Antiguasse Kariibi mere saartele. ta ütles.

– Olin õnnelik. Ujusin iga päev ja jalutasin randades ja looduses. Tundsin end taas elavana. Nii tekkiski mul idee asutada Kariibi meres oma ravikuurort. Tundsin, et saar ravis mind võluväel ja tahtsin seda maagiat teistega jagada. jätkas ta.

Katil polnud sellise ettevõtte juhtimise kogemust, kuid ta teadis, et tal on oskused.

– Ütlesin endale: „Olete korraldanud maailmatasemel jalgpalliturniiri, kus osaleb 500 inimest, kodutuid ja ülemaailmseid koostööpartnereid nagu Nike, UEFA ja Vodafone. Oma tööks on lihtne loomingulist inspiratsiooni ammutada,“ lisas ta.

Kat naasis seejärel Ühendkuningriiki, üüris kolmeks kuuks korteri ja naasis korraks Kariibi mere saartele.

– Algul ütlesid mu sõbrad ja perekond, et nad on kurvad ja haiget, kuna olin nii kaugele läinud, kuid siis said nad aru, kui õnnelik ma olen siin mere ääres. Ta ütles, et meie suhe läks paremaks, sest ma olin õnnelikum.

2014. aasta aprillis kohtus ta oma reisijuhist abikaasa Trevoriga, kes on kogu oma elu saarel elanud.

– Kui laevaga tulin, küsis ta minult: “Kus su teine ​​pool on?” Meil oli pühade ajal romantika, kuid see muutus kiiresti enamaks. Abiellusime – mäletas ta.

Kat astus lõpuks pandeemia ajal suure sammu ja asus Kariibi merele jäädavalt elama. Nüüd korraldab ta oma retriiti ja julgustab inimesi “joonduma oma olemuse ja eesmärgiga”.

– Ärka üles päikesetõusuni, vii koer randa, uju ookeanis ja vaata, kuidas valgus läbi küngaste paistab. Söön hommikusööki ja kuni lõunani teen treenerikõnesid, PR-treeningut ja kirjutan. Nüüd on pärastlõunal väga palav, nii et käin tihti mere ääres end jahutamas,» räägib ta.

– Töötan klientidega Suurbritannias, USA-s, Kanadas, Austraalias ja Euroopas. Olen ka organisatsiooni Adopt A Coastline in Antigua direktor, mis on uus rannikukaitsealgatus. Meie eesmärk on laiendada seda kogu Kariibi mere piirkonnas, jätkas ta.

Tema teekond “Londonis põlenud kestaga töötamisest” kuni armastatud mehega paljajalu rannas töötamiseni inspireeris Kate’i “järgima oma südant eduka äri, elu ja maailma nimel”. See inspireeris mind raamatut kirjutama. (Kreativan, Happy Business: Follow Your Heart in Succesful Business, Life and the World).

– Sellega julgustan oma lugejaid maailma müra ja nõudmisi tagasi lükkama. See on edu uuesti määratlemine. Pidev püüd rohkem saavutada on väsitav. Kuigi ta töötas eesmärgipäraselt, tundis ta end isiklikult täiesti kurnatuna, karmina ja tühjana, ütleb Kate.

– Kui keegi oleks mulle varem öelnud, et see saab olema minu elu, oleksin arvanud, et ta on hull! Sellepärast ma raamatu kirjutasin. Igaüks võib teha seda, mida mina tegin. Järgi oma südant. Nagu msn.com teatab, järeldas ta, et võite leida elu ja töö, mida armastate, loomingulise ja õnneliku töö.

Lisa kommentaar