Mladic tagastas zagrebilastele rahakoti ja keeldus auhinda vastu võtmast: “Puhas, kolmest punktist derbis piisab!”

Kõik toimus kiiresti. Ma isegi ei tea, kuidas ma seda tegin. Rääkisin mobiiliga, jätsin rahakoti auto katusele ja sõitsin minema. Peatusin lähedal asuvas INA tanklas, et tankida. Siis taipasin, et mul pole rahakotti ja mul tuli külm higi. Selles oli raha veidi üle keskmise palga, firmakaart, ametikaart, rahakott ja kõik firma dokumendid.

Pärast kohtumise lõpetamist kliendiga Merlot hotelli ees suundusid nad kaks Zagrebist Zagrebi. Siis aga mõistsid nad, et neil pole rahakotti raha ja dokumentidega. Kui ma hotelli tagasi jõudsin, tuli minu juurde üks noormees.

– Härrased, teil on natuke raha alles – ütles ta meile ja poisid ütlesid meile.

– Püüdsime teda veenda, et ta meile midagi tooks, aga ta ei kuulanud. Teame vaid seda, et nad on pärit Opzenist – meile öeldi.

Küsisime temalt, kuidas ta meile tagasi maksab ja ta vastas lihtsalt.

-Selge, et kolmest punktist derbis piisab.

Nad helistasid oma ülemusele ja rääkisid talle kõik.

«Oleme kokku leppinud, et saadame talle ettevõtte nimel tänukirja ja kingituse,» lisasid nad.

Lisa kommentaar