Laenasin sõbrale raha, aga ta ei maksnud mulle tagasi ja tegi näo, et ei tunne mind. Kas see on maagia?

Kallis Mevrudin,

Ma ei ole piim ja mesi, aga kas fotol olev mees annaks mulle tagasi raha, mille ma talle sõbrana laenutasin, sest mul on seda vaja, kui ma ummikus olen? Nüüd teeb ta näo, et ei tunne mind ja ütleb, et oleksin pidanud riskima.

Mu naine ja lapsed rääkisid mulle minu suhtest selle mehega, kuid kahjuks ma ei kuulanud ja nüüd olen vihane, sest me ei ole omavahelises majanduslikus olukorras kõige paremas olukorras. Masu. Kas see on maagia?

Kood: võlg

Hea õpetaja, olete kogu oma elu töötanud küsitavate inimestega, kes on altid erinevatele pettustele ja pettustele. Ja sa oled loomult naiivne ja kõiki usaldav. Annad mehele raha ja loodad, et ta maksab selle tagasi, aga kahjuks ei tee. Te eksite, sest pole kirjalikku tõendit selle kohta, et olete raha laenanud.

Inimesed on kõigi asjade suhtes skeptilised, seega pole hea sellest suuremaks probleemiks teha. Ta on kõigeks valmis. Kui olete seni oodanud, on võib-olla parem oodata, kuni asjad rahunevad. Aga ma näen, et aasta lõpuks olete finantskriisist välja tulnud ja teie lapsed aitavad teid. Tõusete uuesti jalule ja hakkate paremat tööd tegema.

Tulevikus kuulake oma naist ja tütart. Sest neil on tugevam intuitsioon ja instinktid kui teil. Sind hoiatati varem kahtlasest mehest eemale hoidma, aga sa ei kuulanud. Unustage must maagia, sest see ei puuduta teid. Peamine on hoida eemale moraalselt küsitavatest inimestest ja keskenduda rohkem oma perele. Esmalt eemaldu sellest kurjast mehest.

Õnneks olete ühtne perekond ja eeldatavasti stabiliseerute järgmise nelja aasta jooksul. Pärast seda kogemust lepite ära ning teie poeg ja tütar hoolitsevad teie raha eest. See on ka kõige nutikam lahendus kogu perele. Hoolitse oma õlgade, neerude ja eesnäärme eest. Võtke minuga ühendust 6 kuu jooksul.

Lisa kommentaar